Loading Likes...

Fast det var Juthbackamarknad i helgen så valde jag ändå att styra bilen mot loppis istället. Hade ett loppissug utan dess like och kände inte riktigt för att trängas med en massa andra människor i Nykarleby. Efter mitt besök på Combo så kom jag på att jag lika bra kan visa den senaste tidens fynd. Under våren och sommaren blev det inte så många loppisrundor. Men under de snabba rundor jag gjort och scannandet på diverse fb-loppisar finns det ändå en del att fotografera åt er.

Två saker som inte kom med på bild är en fotoram i silver för vårt förlovningsfoto samt en tjusig ampelkruka som jag hittade i Jakobstad. Har på känn att ni i något skede får se dessa två på bild ändå bara de hittar sin plats.

IMG_6719

IMG_6717

Lampan, det är helt klart årets bästa fynd. Jag betalade 8 euro för denna rätt massiva, men väldigt snygga lampskärm. Att det dessutom är e27lampsockel ochkompatibelt med vårt blivande elsystem på sommarstugan är ju perfekt. Jag lovar visa bilder när lampan är på plats.

Muminmuggarna har jag också köpt via loppis. Sniff och Stinky hittade jag för 10 euro/styck och den gamla too-ticki samt förfadern köpte jag via fb-loppis för totalt 30 euro. Jag brukar annars inte köpa muminmuggar via loppis, men har gjort undantag nu när muggarna varit rätt billiga.

Klädhängaren ska få ta plats i bastun vid sommarstugan när den är klar, likaså ljuslyktan åker ut till stugan. Kuddfodralen får nog ta plats i soffan här hemma i något skede och krukan ska få sig en omgång med grå sprayfärg innan jag bosätter min nya garderobsblomma i den.


Om du gillar inlägg som detta får du gärna klicka på hjärtat uppe till vänster. Tack!

Share: