Loading Likes...

Jag lovar att jag snart skall sluta prata om den där föreläsningslördagen. Självförverklingsfrågor och arbete med sig själv är något som jag tycker är riktigt intressant, så ni får lov att stå ut med det snacket lite till. Vad roligt föresten att läsa era kommentarer kring det här att sätta mål eller inte. Vi verkar vara en del som har läsning som ett mål nu i år.

Jag hade turen att ha en av mina bästa vänner med på föreläsningen i lördags. Vi diskuterar vanligtvist allt mellan himmel och jord och som sig bör diskuterade vi en del saker som dök upp under dagen. Jag vädrade mina problem med att få till vettiga och enkla målsättningar i mitt liv. Hon verkade ha haft mig i åtanke sen dess, för här om kvällen plingade det till på fb-chatten och Ida skickade en länk som kanske kunde hjälpa. Vad du tänkte rätt Ida, det blev faktiskt lite enklare. Tack!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f8eU5Pc-y0g]

En engelsk video där det pratas en del om målsättningar och hur vi skall tänka kring dem. Inte alls speciellt krångligt,det enda du behöver just nu är tid, tid att lyssna. Vad behöver du för att svara på frågorna? Eventuellt papper och penna samt en stund för reflektion. Klicka igång videon och lyssna till hur vi skall tänka kring det här med målsättningar. Å är det så att du inte är så bra på engelska men ändå vill veta de där tre frågorna så har jag översatt dem till svenska åt dig, varsågod!

  • Vad vill jag uppleva i livet?
  • Hur vill jag utvecklas/växa?
  • Hur kan jag understöda min omvärld?
Share: