Loading Likes...

Det pågår en kampanj i den finlandssvenska bloggvärlden, en chans att försöka sprida lite ljus och kärlek i vår annars så mörka tid. Det har varit en hel del diskussioner kring näthat på bloggarna den senaste tiden och ur detta föddes idén hos Carro och Janina att starta kampanjen #decemberkärlek. Jag blev i min tur utmanad av svenska Carro att sprida lite kärlek och ljus i bloggvärlden.

Min decemberkärlek kommer detta år att gå till två personer, ett rätt självklart val egentligen när jag tänkte på denna hashtag. Jag har nämligen två riktigt fina barndomsvänner, eller ja egentligen en hel drös fina vänner. Men två som alltid varit och alltid kommer vara speciella, Ida och Lisso.

2013-06-18 Kompisfotografering - sv - (54)

Vi har ganska långt hängt ihop i vått och torrt ända sedan småbarnsåren. Visst har det funnits perioder när jag inte haft så väldigt mycket kontakt med dem, men jag vet alltid att jag kan vända mig till dem. Och jag hoppas tjejer att ni vet att ni kan komma till mig också om det är något. Vi skrattar, gråter, festar, kramas, dricker vin och svettas (tränar) rätt mycket tillsammans. Delar livet små och stora vedermödor och alla knasiga minnen från ungdomsåren.

Det är guld värt att få ha er som vänner och jag hoppas att vänskapen består ända till graven.

Nu ger jag den kärleksfulla stafettpinnen #decemberkärlek vidare åt Silje, Sandra och Nadia. Varsågoda tjejer, sprid lite kärlek ni också.

Share: