Loading Likes...

 Det är dags hör ni, årets sista månadssammanfattning är här. Listidén föddes under ett träningspass i början av året. Jag trodde nog aldrig då att jag faktiskt skulle sammanfatta alla årets tolv månader. Men jo, nu är det hänt. Förhoppningsvis blir det roligt att gå tillbaka i framtiden och läsa alla sammanfattningarna. Om jag kommer fortsätta sammanfatta månaderna nästa år? Jag har inte riktigt bestämt mig, tycker du att jag borde göra det så kan du med fördel meddela genom att klicka i hjärtat nere till höger.

 

Årets alla månadssammanfattningar
December 2017
Månadens viktigaste händelser: Att få sjunga i en fullsatt kyrka med stående ovationer och att få fira jul med nära och kära.
Månadens viktigaste tankar: Att stanna upp och berätta för dina nära och kära hur mycket de betyder.
Månadens känsla: En del trötthet, sorg och mest lättnad över att höstterminen äntligen är till ända. Det har varit en tung höst.
Månadens in: Julklapparna som bland annat bestod av pyjamas, underställ och muminmuggar.
Månadens ut: En foamroller som jag sålde på fb-loppis.
Månadens musik: Jag frångår allt vad julmusik heter och vill tipsa er om den absolut bästa låten just nu: Monody av TheFatRat feat Laura Brehm 
Månadens bästa bild:
Jag kämpade och kämpade för att fånga blå timmen på julafton. Utan stativ och med blåfrusna fingrar. Den är långt i från den bästa bilden men det är en av de få stunder under året när jag kravlöst fotograferat.
Månadens lästa böcker: Pass på den.
Månadens handarbeten: Ett projekt till det första nyhetsbrevet och så de virkade grytunderläggen.
Månadens köksinspiration: I och med julen har det blivit en del tid i köket och jag älskar det. 2018 ska jag ge mig själv tid att stå mera i köket.
Månadens träning: Pass på den. Eftersom träningen uteblev helt och hållet, igen. Jag ska försöka ta nya tag nu i januari och kommer skriva lite tankar kring att återuppta träningen igen.
Månadens favoritinlägg: Jag har läst massor av bloggar i december men kan inte komma ihåg ett enda favoritinlägg. Istället hänvisar jag er till min nygamla länklista över favoritbloggar som kommit upp på bloggen de senaste dagarna.
Share: