Loading Likes...

Som jag skrev i inlägget söndag i Santa Maria så köpte vi med oss hem lite lokal konst. Eller ja, så lokal som den kan bli när vi sen insåg att en del av motiven återkom i vissa affärer. Jag hade egentligen spanat in tavlan hos Lamp med de afrikanska kvinnorna i röd/orangea dräkter. Men när jag kom in till honom lite senare så var tavlan redan såld. Istället köpte jag en annan, minst lika vacker tavla.

IMG_1372

Det var något med de där damerna som balanserade krukor på huvudet, så enkelt men så vackert. Samtidigt råkar det ju vara färgskalor som tilltalar mig, tillräckligt mycket eller lite färg. Den andra tavlan valde min sambo ut, en mycket mer färgsprakande grej men också den lika vacker. Tavlorna i sig blev inte alls så dyra, men arbetet att få uppspänt dem på kilramar blev tyvärr en hel förmögenhet eftersom jag inte ville försöka med det själv och inte visste var eller om jag skulle hitta kilar som passade tavlornas mått. Nå nu är de uppe på väggen i varje fall.

 

IMG_1373

Share: