Loading Likes...

Det är ingen nyhet att vi omger oss med för mycket saker. Utbudet i affärerna räcker och blir över det också. Här om veckan gick jag ett varv genom några av affärerna i Vasa. Egentligen hade jag bara ärende till en av dem, men hade tid över att flanera kring i några fler.

Visst finns det en hel del fina saker där i hyllorna och nog fanns det en del som jag gärna skulle ha köpt. Men i samma stund slog mig tanken; var skall jag i så fall förvara denna sak? Å kommer jag faktiskt att använda den så där flitigt som jag tror?

Minimalistiska bloggar

Jag brukar läsa Johannas blogg, hon inspireras av Becoming minimalist och länkar ofta till den bloggen. Själv har jag fastnat för en svensk motsvarighet och läser gärna Minimalisternas blogg. Den minimalistiska livsstilen faschinerar mig lite. Kanske kan du tycka att det låter lite vågat, att rensa ur och göra av med grejer och klarar sig på så få saker. Den uppfattning jag har fått av den minimalistiska livsstilen är att den går att tillämpa på det mesta i ditt liv samt att du får utforma den som du själv anser vettigast.

Precis som med mycket annat så skall du ju se till dig själv och ditt liv i första hand. Jag kommer åtminstone att ta mig en ordentlig funderare kring detta och förhoppningsvis hitta några passliga direktiv för mig. En in- och utlista vid varje månadsskifte blir det  nu i varjefall. Å sen att försöka få bort en hel del saker genom loppisförsäljning. Jag behöver egentligen bara ta en titt i lägenheten så vet jag vad som behöver göras. Fast först skall jag fundera och semestra klart, sen tar jag tag i det.

Share: