Loading Likes...

Jag gillar kylan och jag gillar mörkret. Lika mycket som jag gillar att solen glittar mellan vintervita trädstammar. I helgen har jag bara fått pyssla med sånt som är tillfredsställande. Jag har bakat, inte bara en utan till och med två gånger. Jag har firat, min fina sambo fyller snart år och vi passade på att fira lite nu. Jag har tränat, ett tungt men välgörande styrkepass. Jag har läst, jag är säkert sist på jorden att läsa Saras senaste bok. Men tidigare i veckan dök jag ner i det finlandssvenska och reserverade flera böcker på biblioteket. Först ut blev Saras bok.

img_4290

Fast jag gärna skulle vilja fortsätta i denna stillsamma lunk med sambon här hemma så kallar vardagen obönhörligt imorgon. Jag får trösta mig med att det inte är så många dagar till fredag och ytterligare en helg i lugnets tecken.

Ha en skön söndag! 

Share: