Loading Likes...

Sommartid är det riktigt populärt med gårdsloppisar och loppisrace över hela Österbotten. Själv har jag inte varit så flitig att delta i alla de olika racen, men har hittat guldkorn ändå när jag väl åkt iväg till något ställe.

Senaste helg råkade vara en riktigt fyndrik helg, en så pass bra en som jag lever länge på. Ni kanske kommer ihåg att jag funderade över förvaring och extra sittplatser i min terrassinlägg. Inte långt efteråt så satt jag och slösurfade på Findit och kom över en perfekt gammal kökssoffa. Priset var lagom, storleken perfekt och soffans fanns i Solf. Som hittat!

IMG_8661

Det roliga är att allt på bilden råkar vara loppisfynd, den stora lyktan köpte jag av Hannah, soffan är ett findit-fynd och den marinblå Sandhamn-kudden köpte jag förra hösten nån gång.

IMG_8656

Sen har också min lilla samling av gammaldags blompallar utökat sig. Hos Hannah stod också den röda och väntade på en köpare. När jag köpte den röda golvljusstaken vid Hellnäs loppis så tyckte jag att den bruna blompallen som jag hittade via Findit tidigare passade bra till, omålad. Men nu får jag nog lov att måla den ändå, sen jag hittade den röda.

Jag älskar de där perfekta fynden som en har glädje av länge. Har ni gjort några loppisfynd som ni är extra stolta över? Berätta gärna.

Share: