Loading Likes...

Jaha, så var den här då 2 augusti och min sista semesterdag. Jag har nog haft lite ångest över tanken att återvända till jobbet imorgon efter fem veckor semester. Men sen igen har jag väl blivit för bortskämd med det här att vara ledig. Vet ju nog innerst inne att jag trivs så bra på mitt jobb, å visst skall det bli skönt med lite rutiner igen.

Hur som haver, eftersom sambon for iväg på egna äventyr idag så passade jag på att besöka mina föräldrar. Iofs. var vi dit på mat igår, men det är alltid roligt att åka hem och speciellt nu i bär- och svamptider. Gick en kort runda med mamma och hittade nästan 2 liter kantareller. Ja, det blev ju en provrunda med Bounty också, nu när motorn är bytt. Så dagens bilder blir från sjön.

IMG_8697
IMG_8693

IMG_8703

Nå, jag räknade idag så det är endast 149 dagar kvar till nästa semester. Heh, vadå desperat? Nej, det blir nog en rolig höst så jag kommer hinna glömma nästa 2 veckors semester en några gånger.

Share: