Loading Likes...

Jag håller som bäst på och planerar fredagsfrågan 2.0. För något år sedan körde jag fredagsfrågan där jag varje vecka svarade på en specifik fråga. Ett sätt för mig att få skriva lite personligare och för er att lära känna mig lite bättre. Snart kommer det en ny version, men först ska ni få läsa om vem jag är på olika ställen enligt Sevendays veckolista.

 • På jobbet: Den som yrar runt och har tusen järn i elden. Det blir lätt så när du har så mycket ansvar. Annars är jag glad och försöker dagligen se alla mina kollegor och det viktigaste, barnen i min grupp.
 • På festen: Jag hänger främst med människor jag känner. Är det en fest inomhus så är jag ofta en av de få som inte går ut och röker. Ibland är jag också den som önskar låtar och funderar vad vi borde lyssna på.
 • I kompisgänget: Jag gillar att hitta på saker med mina vänner och försöker att nu som då höra av mig.
 • På gymmet: Tjejen med målmedveten träningsblick och lurar på öronen. När det kommer till ledda pass är jag hon som står långt fram och tappert hänger med i koreografin, skrattar lite om jag missar mig.
 • I bloggvärlden: Tidigare var jag hon som kommenterade massor överallt, bara snälla saker. Idag är jag lite mera tillbakadragen, varken hinner eller orkar kommentera lika mycket som tidigare.
 • I skolan: Jag orkar sällan hålla fokus jättelånga stunder när jag sitter på “skolbänken” så jag gillar att klottra på papper eller scrolla på telefon, men jag lyssnar nog ändå.
 • Bland okänt folk: Ibland håller jag mig för mig själv, ibland är jag social, allt beroende på situation.
 • På restaurang: Går typ aldrig på restaurang och gör jag det så blir det något vanligt som t.ex. hamburgare.
 • I klädbutiken: Hon som ofta bara kikar runt och sällan behöver hjälp.
 • I en okänd stad: Vilsen. Jag har typ noll lokalsinne.
 • På flyplanet: Hon som alltid får sitta i mitten, bredvid en person som breder ut sig.
 • I en relation: I min och sambons relation är jag nog den som vill vara hemma, ta de lugnt och göra saker tillsammans. Vår tillsammanstid är sällan speciellt lång p.g.a sambons jobb.
 • I hissen: Jag står ofta och tittar rakt fram och väntar på att få kliva ur. Har lite hisskräck, speciellt när det kommer till modellen äldre hissar.
Share: