Loading Likes...

Måndag igen, det känns som om veckorna rusar, precis som Sara skrev i sitt senaste inlägg. De lugna helger som jag gjort plats för i kalendern är guld värda. Det känns dessutom som om jag hinner med så mycket mer just tack vare att ha dem oplanerade. Har hunnit fota en del och funderat över inlägg hit å så har jag grundstädat hela hemmet också.

IMG_6154

En lista för den kommande veckan

Vad ser du mest framemot den här veckan? Jag hoppas kunna besöka gymmet den här veckan.

Vad har du gjort i helgen? Som jag tidigare nämnde blev helgen ganska lugn. Jag hade planer på att hänga på  med de andra bloggtjejerna ut men en envis huvudvärk satte stop för de planerna på fredagskvällen. Så städat och chillat beskriver ganska bra min helg.

Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? It doesn’t  matter what others are doing, it matters what you are doing.

Nämn en grej du ska försöka hinna med den här veckan: Gå några längre promenader med hunden.

Hur ser veckans meny ut? Ingen aning, kanske jag lagar något gott ur boken Mat som läker som jag lånade av mamma.

Vad gjorde du igår kväll? Satt runt föräldrarnas köksbord och umgicks med min kusin och hennes mor. Hundarna fick leka och vi fick prata om ditt och datt.

Ett tips på hur man får en fin vecka: Inled veckan med något du tycker om.

Vad åt du till frukost idag? En grötportion med kokosolja och jordgubbar till. Standardfrukost med gröt.

Veckans soundtrack: Älskar Sabinas tolkning av Sven-Ingvars.

Vad har du för planer denna vecka? Hoppas oavsett du får en bra start på den och att du gör något roligt/utmanande eller lärorikt.


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: