Loading Likes...

Redan från morgonen vet jag att den här dagen kommer bli en tuff en. Jag har samma känsla som farbror Melker, denna dagen – ett liv. Det är måndag och helst önskar jag att det ännu var lördag. En dag fylld av glädje och det ena roliga upptåget efter det andra. Jag ringer fler samtal på jobbet och möts av glada kvinnoröster i andra änden av luren. Kvinnor som gärna välkomnar oss på än det ena, än det andra. Det är måndag och jag har redan klarat av allt det svåra jag borde göra denna vecka.

Det är måndag och jag klär mig i tunika och leggings, slänger vinterjacka nummer ett i tvätten. Jag hoppas liksom tulpanerna i rabatten att det är vår på riktigt nu. Vi kikar fram i lite tunnare kläder och låter solen värma våra näsor och blända vår syn. Det är måndag och för nästsista gången skall jag sätta min fot vid ÅA. Det vankas prsktikefterhandledning, hoppas jag kommer ihåg något av det jag fick vara med om för mer än en månad sen. Det är måndsg och läslusten är tillbaka, det firar jag med att låna tre nya böcker.

image

Share: