Loading Likes...

Många saker här i livet handlar om inställning, så är det bara. Oftast är det också din inställning till livet och dess händelser som avgör hur hela livet utspelar sig. No shit Sherlock, inget nytt under solen precis.

Nå, det här är hur som helst en tanke som har kommit till mig under jämna mellanrum den senaste tiden. Å varje gång den dyker upp så stämmer det så förbaskat bra. Går du in för något med en positiv inställning så skall du se att saker löser sig på ett helt annat sätt än om du väljer den surare inställningen.

Det var ju inte egentligen inställningen till livet jag ville skriva om just ikväll. Fast lite kan jag kanske koppla det till de tankar som snurrar just nu. Jag brukar nu som då framkalla bilder från det senaste året och fixa fina fotoalbum. Nu senast hade jag inte så hemskt många bilder att framkalla, så det blev en fotobok. Wow, vad enkelt det var sist och slutligen. Jag har dragit mig för att göra en fotobok för att det tidigare bara bråkat. Men med rätt inställning och ett stort mått tålamod gick det!

Ja, hur som helst så insåg jag att jag måste bli mycket bättre på att fota, allt! Jag har så många fantastiskt fina tillfällen bakom mig redan i år, och fler fina tillfällen framför mig. Så från och med nu tänker jag ha en annan inställning till kameran och dokumentera min positiva inställning till livet och dess händelser.

IMG_6016

Eller så kan du sminka dig med den starkaste rosa ögonskuggan du hittar, packa en väska och bege dig på  80-tals fest. Trots att din sambo som du oftast gör allt med befinner sig i jobb. Jag hade en superrolig kväll och vänner, det handlar om inställning!

 

Share: