Loading Likes...

img_4337

Idag fick jag julstämning, kan det ha att göra med att vi klädde julgranen på jobbet kanske. Var via H-H innan jag åkte hem för att handla lite allt möjligt. Passade på att fylla förrådet med ljus bland annat. På bilden ser ni det doftljus som får brinna hela december hos oss. Doftar så gott!

Det övriga på bilden kommer ni nog få kika närmare på i något skede också. Då i en helt annan form förstås. Kan tipsa er om att Halpa-Halli har en massa härligt pysselmaterial nu inför julen. Det är faktiskt där jag hittat både knapparna och snöret. Om jag inte redan hade klart hur årets julkort skall se ut så hade jag minsann köpt en massa fint pysselmaterial och ordnat en pysselkväll.

Nu saknas bara lite snö så kan julstämningen komma riktigt ordentligt. Vi ska hoppas att snön kommer snart, för vi både sjöng och läste om snön tidigare idag. Så månne inte den hörde vår önskan.

Ha en fin kväll!

Share: