Loading Likes...

IMG_6197

 

Med sommarvärmen och regnet kom också tillfälle för mig att besöka årets första sommarloppisevenemang. Jag fick finfint sällskap av syster och hennes båda döttrar och tillsammans traskade vi gata upp och gata ner på Källbacken och besökte olika gårdar. En del bekanta, mest bloggare, hehe, och massor av fina saker som fanns till salu. Ibland önskar jag att det fanns möjlighet att från scratch inreda något och enbart köpa loppisprylar då.

Några saker köpte jag ändå, har varit väldigt sparsam med att besöka loppisar den senaste tiden, mest för att jag inte skall köpa hem en “massa onödigt” som sambon brukar uttrycka sig.

IMG_6198

IMG_6199

Blompallen skall få stå där ett tag nu, så att jag får bestämt mig vilken färg den skall bli. Visst är det snyggt med den där slitna stilen också, men jag känner samtidigt att den inte riktigt passar här hos oss. Två st. diskhanddukar i ett snyggt grått mönster köpte jag också. Det passade superbra att tända lite ljus och dona med loppisgrejerna nu när regnet öste ner utanför fönstret. Välbehövligt, var det nu hoppas vi bara på värme också.

 

Share: