Loading Likes...

Jag älskar att drömma, fantisera, planera och fundera kring framtiden. Likväl är jag en sån person att allt det där jag går omkring och funderar på helst skulle behöva hända nu, på direkten. Jag orkar verkligen inte vänta om det är något som jag riktigt, riktigt vill… Många gånger har det varit bra att vänta, ser jag med facit i hand.

18a2e556733557718e49314aff5d2bdb

Bildkälla: Pinterest

Nå, hur som helst så finns det ju alltid saker som blir verklighet och andra saker som bara förblir drömmar. Alltså seriöst jag skulle kunna flumma på kring ämnet rätt länge, men det tråkar väl snart ut er..

Saker jag skall uppfylla inom ett år:

  • Jag skall videoblogga!
  • Jag skall göra 5 chins utan hjälpmedel.
  • Jag skall ytrenovera och inreda vårt andra sovrum.
  • Jag skall lära mig fotografera, på riktigt, på kurs om möjligt.

Fotograferingen är nog det som jag känner att jag vill satsa mest tid på. Allt det andra kommer när det kommer. Sen finns det ju förstås en massa små saker som jag vill uppnå och utveckla, men just nu känner jag att de mest konkreta sakerna är viktiga att få fram.

Share: