Loading Likes...

Namnlös

Det är väldigt roligt att klä ut sig och få vara någon annan person för en kväll/dag/stund. Varje år har vi åtminstone en maskerad på mitt jobb och då försöker också vi vuxna klä ut oss. Jag har hunnit va både katt och pirat under dessa maskeradtillfällen. Just nu finns det ju en massa roliga maskeraddetaljer och huvudbonader till salu inför valborgs- och 1 maj-firandet. Själv skulle jag gärna ha köpt hem både en afroperuk och en sån där fin “maskeradbalsmask” igår om jag hade haft möjlighet.

Ibland är det himla svårt att komma på något att klä ut sig till, ofta söker jag inspiration till exempel via Pinterest då. Med små enkla medel kan du förvandlas till en katt, hund, pirat, prinsessa, cowboy, ängel, pippi eller indian. Ja det är väl bara fantasin som sätter gränserna. På ett diadem kan du fixa öron av olika format, klipp och sy ett enkelt hårband och fäst några fjädrar i till en indianhuvudbonad. En randig tröja, huvudduk, ögonlapp och en mjukispapegoja och du är en pirat.

  • Leta efter peruker, hattar, solglasögon eller andra häftiga accessoarer vid någon av de större matvaruaffärerna.
  • Använd sånt du har hemma, klädesplagg, accessoarer och smink. Fixa om plagg och accessoarer som du har hemma!

4c6d4af681c5fb7633b32e44a2bd807d

c2f71b65388c4cd46341fa7cec5aab17

Bildkälla: alla bilder kommer från Pinterest (sökord: diy, costume, maskerad, adult)

Det är inte så svårt, men ibland kan man behöva lite hjälp på traven och lite inspiration från diverse olika ställen. Lycka till och ha så kul med din t.f. “personlighet”.

 

 

Share: