Loading Likes...

Med den ordentliga vinter vi har behöver också vår fyrbenta familjemedlem lite kläder. Nyligen köpte vi en vadderad jacka åt henne för de riktigt kalla dagarna. Men jag har också stickat ytterligare en hundtröja åt henne. Den första stickade jag redan i höstas och den är så flitigt använd att den både är för stor och rejält nött.

stickad hundtröja

Den här gången så valde jag att förstora mönstret lite grann. Både i bredden med antal maskor samt i längden under magen och på ryggen. Tröjan blev kanske lite väl lång över ryggen, men själva passformen överlag blev riktigt bra. Denna hundtröja är stickad i dubbelt restgarn, grått och rött. Vill du också sticka en egen tröja åt din hund så hittar du beskrivningen på hundtröjan hos Novita.

En spännande helg

stickad hundtröja

Att få Doris att posera på bild med nya tröjan var verkligen inte lätt. Men med lite godismutor och ett kommando om att vänta så fick jag till några bilder ändå. Hon är inte precis en linslus vår lilla vän. Helgen som gick var väldigt hundkoncentrerad. Vi gjorde en ny spännande grej tillsammans på lördag, lovar skriva mer om det i början av veckan. Sen så besökte också vi några vänner och Doris fick busa med deras Sumo. Så idag har vi haft en väldigt trött tjej här hos oss. Det tar på krafterna med både kompislek och andra spännande saker under helgen.

Share: