Loading Likes...

Jag hade helt missat att det är hundens dag idag. Iofs. så har jag suttit på skolning hela dagen och sen rev jag av 30 minuter rpv innan jag hade tid att ens snegla åt sociala medier. Som ju så fint berättade för mig att det är hundens dag. Vad passar då bättre än att visa er Doris nya boll som hon fick igår.

IMG_6464

Doris och hennes leksaker

Under vintern har vi främst lekt inomhus med Doris och då med mjuka grejer. Hon har bland annat två ikearåttor som förutom att de är superbra hundleksaker också är hennes absoluta favoriter. Nu smälte snön och uteleken ska ju komma igång igen. Till hennes ett-årsdag beställde jag två nya grejer åt henne från VIPstore. Den röda nerfbollen på bilderna och så en aktivitetsleksak som jag säkert kommer visa och berätta mera om senare.

IMG_6460

Doris har en tendens att tugga sönder de flesta av sina hårda leksaker. Flera bollar har fått åka i roskis under hennes första år. En tennisboll håller inte många dagar om vi leker aktivt med den. Nu beställde jag då en nerfboll, som i princip är en tennisboll med ett lite hårdare plastskal runtom. Igår lekte vi med den ute på gården och både matte och hund var lika ivriga över den nya bollen.

IMG_6459


Om du gillar mina inlägg om livet med Doris får du väldigt gärna klicka på ♥ uppe till vänster under rubriken. Då vet jag att det här är något ni vill läsa mer om. 

Share: