Loading Likes...

Vi pratade en hel del om det här med hur man blir mera tillfreds igår. Hur man kommer överens med sig själv att satsa på det man vill göra och inte bara lyssna på vad andra vill att man skall göra.

Vi fundera kring hur vissa grejer som man gör kan verka imponerande och våghalsiga i andras ögon fast man själv kanske inte tänker på det som något sådant. Men sen igen så kan andra människor kanske få en att inse att det nog var lite tufft i alla fall.

42340337c992962d3d016593969ebf02

Bildkälla: Pinterest

Jag har länge tänkt tanken att med mig själv gå igenom mina drömmar och mål här i livet. Jag gjorde det regelbundet för ungefär ett år sedan, men det har tidvis fallit i glömska. Nu känner jag att det är dags att återigen plocka fram det lilla häftet, sätta mig ner och tänka igenom hur jag har det och hur jag vill ha det.

Gör det du också!

Share: