Loading Likes...

Jag vet inte hur länge jag har drömt om en ny matta till vårt vardagsrum. Det är väl nog så länge som vi bott här, dvs. två år. För det mesta har det fallit på priset, stora mattor är dyra och så har jag inte riktigt hittat någon som fallit mig i smaken. Tills här för några veckor sen.

img_4659

Det kom en hel massa reklam i vår postlåda och jag kastade ett snabbt öga på det som nu låg överst. Där fanns mattor, i olika storlekar och till rimliga priser. Nå, inte ska vi ha någon ny matta nu var ju min första tanke.

Hur som helst så blev jag färdig rätt fort den eftermiddagen och hade lite extra tid innan jag skulle till gymmet. Så jag for in via möbelaffären som hade gjort reklam för sina mattor. Där var ett äldre par före mig som också kikade på mattor och vi småpratade lite om utbudet. De valde sin matta efter att expediten kontrollerat att alla storlekar och färger fanns i lager. Stunden efter hör jag mig själv säga; jag tar en samma i både storlek och färg.

img_4661

Helheten i vårt vardagsrum blev betydligt bättre och det känns så mycket större när det är en annan matta där. Den gamla får högst troligen hänga med till villan för där kommer det nog finnas behov för den.

Share: