Loading Likes...

…finns bara en som vet hur du ska leva och det är du. Julfirandet börjar vara över och jag blickar framåt mot något nytt. Har inga planer för nyårsafton och i ärlighetens namn är det en väldigt överskattad kväll. Jag skulle vara glad åt att få fira den tillsammans med några goda vänner. Kanske vi ställer till med en liten bjudning här hemma, vem vet?

Mer och mer funderar jag också på masterplan 2014. Vad vill jag få ut av 2014? Vilka mål vill jag ställa för mitt liv det kommande året? Hur skall jag arbeta för att nå dessa mål? Det är spännande, svårt men samtidigt väldigt roligt att få fundera på just dessa saker. Jag skall nog sätta mig ner någon dag nu snart och verkligen försöka fundera. Har också funderat lite på en masterplan för den här bloggen. Jag trivs ju med att blogga och vill verkligen att det skall fungera mellan mig och nämnda sociala medie.

Skall också försöka få till stånd någon sorts årsberättelse här på bloggen, behöver fundera lite på den. Men först skall jag reda upp lite efter gårdagens sjöslag här hemma. Fantastiskt roligt med många vänner på samma ställe, men det blir lätt lite råddigt.

Share: