Loading Likes...

Nu börjar det vara en månad kvar tills vi åker iväg på den efterlängtade resan till Kap Verde. Som jag skrev då, för rätt länge sen så skall vi bo på ön Sal. Som jag har förstått, efter att ha läst typ allt som finns på nätet om ögruppen Kap Verde så är Sal bland den mest turistexploaterade ön, tillsammans med Boa Vista.

Nu efterlyser jag era bästa tips på vad vi kan göra och se och var vi kan äta och dricka gott! Vi kommer att bo på orten Santa Maria. Så, om ni vet att er vän eller någon i familjen varit till ön så be henne/honom  att kommentera. Eller så frågar ni och ger vidare deras tips åt mig.

Jag och sambon åker iväg med ett annat kompispar och vi är både sugna på äventyr men också lata dagar i solstolen. Vi har två hela veckor på oss där, så en del lär vi nog hinna med.

IMG_6536

Share: