Loading Likes...

Jag hade inte tänkt skriva något alls ikväll åt er. Kände att det finns inget att säga. Men så satt jag min vana trogen och surfade runt på diverse bloggar och fick en idé. Låt oss ta en blick bakåt i arkivet och se vad jag skrivit under de marsmånader som gått så länge Fina Christina funnits.

Mars 2016

När jag scrollar i arkivet så inser jag att i fjol bloggade jag massor i mars. Jag färgade håret grått och gick på Frukostflickornas event på Raawka. Vi inledde påsken med en brunch och hade en påskpysseleftermiddag med syrran. Jag visade också hur en vanlig arbetsdag för mig ser ut och så skrev jag om 7 saker jag behöver för att må bra.

Mars 2015

För två år sen så hade jag projekt garderob 2.0 på gång och i mars så räknade jag mina kläder. Jag skrev om vårt renoveringsprojekt, det enda vi valde att göra om när vi flyttade in i lägenheten. Handarbetslusten kom också tillbaka och jag började prenumerera på Novitatidningen. Jag hann också höra Jonna Jinton och Lars Losvik föreläsa, gå på klassträff och fundera på målsättningar.

Mars 2014

Bloggen har funnits i ett halvår ungefär och det märks verkligen på innehållet och arkivet, haha. Men ja.. Jag fyllde i Snakks stillista, förnyade med små medel i vårt dåvarande sovrum, bakade fröknäcke och gick på instawalk i Vasa.

Share: