Loading Likes...

Under vintern och våren har jag gått en hel del på loppis. Den senaste tiden har jag förstås försökt sälja mer än jag själv köper och det har också lyckats rätt bra. I slutet av mars fick jag med mig sambon på ett besök till Fyndis och vi hittade en keramikfyr som vi båda gillade.

IMG_4879

Under fyren fanns en inskription och när jag googlade på namnet så visade det sig att fyren är tillverkad i Kalajoki. Spännande att få reda på lite bakgrundsfakta till de grejer du köper. Återstår att se ifall fyren blir nerpackad och förd till sommarstugan när vi inleder säsongen där eller om den får stå här hemma och lysa för oss under vardagskvällarna.

IMG_4877

Vill du fynda i vår eller sommar? Maria har gjort en diger loppislista för alla vårens och sommarens månader. Kika in här och se ifall det finns loppisevenemang nära dig just i år.

Share: