Loading Likes...

bloggsamarbete

Sambon har ett visst intresse för marininredning, visst delar jag delvis hans intresse men tänker att den marina inredningen skall få ta plats på vår villa sen. Nå, när jag satt och bläddrade runt hos Klingel så kunde jag inte undgå att se den, fyren.

IMG_9218

Att fota en lysande, snurrande fyr är verkligen inte lätt. 

Här hos oss snackar vi fyrar med jämna mellanrum, drömmen är en rätt stor en, som lyser som en lampa där ute. Mina föräldrar har en vacker en som de fått i gemensam födelsedagspresent. Den här gången kände jag att jag ville överraska min sambo och klickade således hem fyren med tanke på honom.

Förra helgen fick vi chans att testa den och eftersom den drivs med solceller så vi laddade den en stund på fredagen och sen hela lördagen. I skymningen på lördag kväll började lampan inne i den lilla fyren lysa och fresnellinsen (som jag googlade) att snurra. Precis som en riktig fyr! Vi satt nog alla och var riktigt faschinerade av den lilla fyren på bordet. Perfekt mysbeslysning på terrassen.

Hos klingel finns det en del olika sorters mysbeslyning och även lyktor och inredning. En perfekt webshop om du letar efter något annorlunda till ditt hem, eller kanske en present åt en familjemedlem eller vän.

Share: