Loading Likes...

Kanske är ni bekanta med SNAKK, Linn och Nadias podcast. I veckans avsnitt pratar de om stil, eller anti-stil. Vi var en hel drös bloggare som fick en lista per e-post i fredags. Å alla älskar väl blogglistor.

Här har ni mina svar på SNAKKs stillista:

Min stil i tre ord: Bekväm, färgglad och enkel
Det här plagget skulle aldrig komma nära min kropp: Maxiklänning eller napa-paita. Jag är kort, så jag anser att maxiklänning inte passar på mig. Å napa-paita, ingen passar i napa-paita!
Just nu har jag på mig: Pyjamas, det är ju trots allt söndag.
Det här är en bild på mig när jag kände mig bekväm: Världens bekvämaste loppisfyndade klänning.
IMG_0471
Det här är bild på mig för länge sedan: sommaren 2009.
Pubkväll 110611 013
Jag känner mig allra snyggast i: Jeans, ett linne och min läderjacka. Eller klänning, jag har oskojat säkert 15 klänningar i min garderob.
Mitt favoritplagg just nu: Alltså jag har så svårt att välja ett plagg. Men i nuläget presenterar min klädstång ganska bra mina favoritplagg.
 IMG_5987

Min stil hemma med tre ord: Ikea, loppisfynd och färgskala svart-vit-brun-träfärgad
Jag skulle aldrig inreda med: små keramik- och glasfigurer och rysch-pysch.
Pryl jag suktar efter: Här finns de prylar jag mest vill ha, just nu.
Mitt bästa stylingtips: Snittblommor, räddar det mesta. Så plockar du bort de överflödiga sakerna som samlas under veckan.
 IMG_5972
Min favoritplats hemma: Soffan, då har jag översikt över nästan hela lägenheten. Det är nog stället jag spenderar mest tid i också.
Mitt problemhörn hemma: Jag har ett problem rum, vessan. Oskojat det tråkigaste stället i hela lägenheten och vad jag än försöker hitta på med detta pyttelilla rum så blir det aldrig bra.
Share: