Loading Likes...

Läsutmaning är trenden 2017 och för en bokälskare som mig kommer det passligt. Jag har äntligen hittat tillbaka till läsrytmen jag hade som yngre och allt som oftast har jag någon bok på gång.

Lagom till helgen fick jag nys om Vörå kommunbiblioteks läsutmaning #vöråläser2017. De har tagit fram ett läsprojekt med 50 olika förslag till läsupplevelser att kryssa av under det kommande året. Själv ska jag försöka kryssa av så många som möjligt.

Om jag har några favoriter? Tja, efter att ha kollat genom pappret flera gånger har jag fastnat speciellt för En bok skriven av en lokal författare, en bok skriven av någon som är yngre än 25 år och en bok som är en klassiker. Vilka jag väljer sen återstår att se.

img_4563

Där finns många olika utmaningar men det fina i kråksången är du kan ta bibliotekspersonalen till hjälp för att hitta böcker till alla läsutmaningspunkter. Vill du gå med i läsutmaningen så hittar du deras facebook-grupp här.

Vill ni att jag visar de böcker jag läser till utmaningen i bloggen? Kanske sammanfattar dem i slutet av varje månad.

Share: