Loading Likes...

Hallå! Hur många fastlagsbullar har ni ätit idag? Själv har jag varit på kurs hela dagen och när jag till eftermiddagskaffet skulle köpa en bulle så fanns det bara med sylt kvar. Sånt går ju inte att äta, så jag fick vackert vänta tills jag var hemma. I år levererade Aroma riktigt goda fastlagsbullar och stora också. Så nu klarar jag mig resten av kvällen.

IMG_6233

På tal om bullar, jag scrollade genom mina sparade länkar på facebook och hittade en hel massa recept. Så i helgen är det nog dags att baka nånting. Kanske ni vill ta del av vilka recept jag sparat den senaste tiden? Hojta till i kommentarerna eller klicka i hjärtat. Nu har jag ju lyckats fixa hjärta-tillägget så ni behöver inte ens klicka upp själva inlägget längre utan ni hittar hjärtat direkt uppe till vänster för varje inlägg. Smidigt.

Medan ni äter bullar och läser bloggar, så ska jag och Doris bila iväg till Vasa för att träna lite. Än så länge vill jag hålla det lite hemligt vad vi egentligen håller på med. För att inte jinxa det för mycket. Men tids nog så kommer ni också få veta. Ha en skön tisdag så hörs vi imorgon!

 

Share: