Loading Likes...

Nu har jag tagit mig tid att fundera ut lite info om mig själv, saker som ni kanske inte visste. Tycker själv att det är jättekul att läsa om andra människor. Ofta kan man hitta något som är väldigt likt en själv, eller så någon knasig olikhet. Varsågoda, ett axplock av information om den fina Christina.

 IMG_7670

 

Ursäkta bildkvalitén, bilden hänger på väggen bakom glas och ram.

Jag är född i maj, snart födelsedag då med andra ord. Jag älskar pasta och all sorters ost, skulle kunna äta det resten av livet. Mitt intresse för läsning har nog kommit från det att min morbror köpte en hel del fina sagoböcker när jag var liten. Jag gillar dansbandsmusik, min första cd-skiva var en Thorleifs skiva och det finns ett fotografi där jag sitter i Christer Sjögrens famn som 3-åring. En av mina största förebilder i livet är min mormor, salig mormor. Jag är en morgonmänniska, tycker om att ta det lugnt på morgonen. Jag sitter allt som oftast och snurrar håret mellan fingrarna, i tid och otid. Tålamod är en bristvara hos mig, konstigt nog har jag tålamod att sitta och räta upp fel i mina handarbeten. Jag drömmer om att en dag hoppa bungeejump, men tror att min höjdskräck sätter stop för det. Jag är sämst på att dricka tillräckligt med vatten, men skulle kunna dricka hur mycket coca-cola som helst. Något som jag heller inte är så bra är att komma på fakta om mig själv, så nu slutar jag.

Jag hoppas ju att ni som läser kan dela med er av någon lite rolig info om er själva. Fritt upp, kommentarsfältet är er, jag lovar att inte skratta (åt er) nog med er!

Share: