Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Hemgården

Som bloggare finns det ju vissa fördelar ibland, framför allt den fina gruppgemenskapen i både Finlandssvenska bloggare-gruppen och även i den mindre och främst finskspråkiga Vaasan Aluen Bloggarit. Ikväll har jag fått träffa en del nya bloggare ur den sist nämnda gruppen och så några gamla bekanta också förstås. Hemgården hade bjudit in oss på chokladprovning.

IMG_6769

För er som inte vet så finns Hemgården i Vasa centrum, hovrättsespl. 23, de har specialiserat sig på att göra chokladkonfekt av kvalitetschoklad. I deras sortiment finns en hel del olika fantastiskt goda tryfflar och så förstås även de välkända Adlercreutz-kulorna.

Kenny gav oss en snabblektion i kakaons historia, berättade lite om sitt företagande och så fick vi ju förstås smaka på olika chokladsorter. Den ena godare än den andra, kan tilläggas. Att sitta där i ett rum som doftar rikligt av kakao, höra hur tillverkningen av deras produkter pågår i kulisserna och få njuta av de olika chokladbitarna var riktigt perfekt. Tillsammans med ett gäng härliga kvinnor som också gillar choklad så blev hela tillställningen mycket bättre.

 IMG_6766

Den blå uppe till höger tilltalade ögat mest, men smaklökarna minst. 

Tack till Kenny och Hemgården, Johanna, Sara, Sofia, Jenni, Satu, Petra och Sara för en trevlig kväll. Jag ser framemot fortsatt samarbete med Kenny och hans företag. Besök gärna de andra bloggarna för att ta del av deras upplevelse.

IMG_6772

 

Tyvärr är Sofia skymd på bilden.

Share: