Loading Likes...

Jakobsdagarna drog igång igår, ett återkommande veckolångt evenemang med massa olika händelser. Vi tog oss till den lilla staden för att njuta av vädret, strosa runt och pröva olika godsaker.

IMG_8623

För mig som har studerat i staden känns det alltid lika roligt att återvända och få uppleva staden igen. Speciellt nu sommartid och under Jakobsdagarna kan jag rekommendera ett besök dit.

IMG_8618

IMG_8614

Mina spontana jeppistips efter dagens tur är således: pizza vid Mr. Bank, den hemgjorda glassen eller de goda kanelbullarna vid  café och bageri Skorpan och så förstås obligatoriska besök vid inredningsaffärerna Katarina Maria och Blossom. Vi gick också ett varv genom marknaden/loppiset men inga fynd blev gjorda för min del idag. Till sist, innan vi styrde bilen hemåt for vi ut till blåsiga men vackra Fäboda. Verkligen en plats jag skall besöka igen.

IMG_8631

IMG_8625

Tusen tack tjejer för en mycket trevlig dag!

Share: