Loading Likes...

Som ni kanske kommer ihåg från min lista för denna vecka så såg jag framemot träffen med Michaela. Äntligen blev den av! Michaela är en av de människor som jag lärt känna genom bloggen, en av de vars blogg jag för länge sen började läsa och ganska snart insåg att “hey, vi e lite lika.” Hon är också en av de människor som jag genuint känt att denna människa vill jag lära känna, på riktigt.

Oh well, vi har haft en mycket fantastisk och energirik kväll på hennes balkong. Som alltid när vi träffas, vilket borde bli mer ofta, så är det sällan en tyst stund. Vi pratar stora och små saker om vartannat. Det är så skönt för hon är precis som jag, en riktig ‘landeälskare’ som sätter familjen högt. Å så är vi förstås båda två riktiga pratkvarnar.

img_3625

Nu bubblar mitt huvud över med en massa tankar som jag känner att jag vill dela med mig av åt er också. Vi snackar äkthet, att vara kompis med sig själv och att våga vara ensam. Typ något sånt.. Ja, jag lovar att försöka hålla det sakligt och inte flumma allt för mycket. Men tills vi hörs igen så skall ni ha en bra dag!

Share: