Loading Likes...

Jag har spenderat en hel del tid med mina föräldrar den senaste tiden. Inget mig emot alls, eftersom jag trivs så bra tillsammans med dem. Brukar tänka att hellre där än hemma i en tom lägenhet. Speciellt när det är helger eller annan ledighet.

IMG_6473

I måndags plockade de fram grillen och jag och mamma fixade ihop en enkel men så alldeles god vappenmiddag åt oss. Mamma hade köpt lite olika sorters kött som vi grillade och speciellt kycklingfiléerna var goda. Jag är annars inte så förtjust i färdigmarinerat kött, men kycklingfiléer marinerade i apelsin och ruccola fick mina smaklökar att dansa. Tillsammans med en färgglad sallad och lite andra tillbehör blev det en supergod middag.

IMG_6476

IMG_6484

Som gäst vid bordet fanns också min morbror och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans. Mamma sa att det nog var bra att jag kom dit och “tvingade” dem att fira vappen med en middag. Nu ser jag framemot att inleda grillsäsongen. Vi har nog redan tjuvstartat lite en lördagskväll när vi inte hade annat för oss. Men jag är så sugen på fräscha sallader och ett gott grillat kött. I sommar ska jag nog också försöka fixa något av recepten vi fick med oss från fredagsmyskursen.

Vad brukar du tycka om att sätta på grillen?

 

Share: