Loading Likes...

Vilken energifylld och framför allt trevlig torsdag jag kan se tillbaka på. Det är en sån där dag när jag på riktigt kan räkna upp 3 bra saker jag gjort under dagen. 1. Haft en positiv och lärorik dag på jobbet. 2. Jobbat undan en del tråkiga pappersarbeten som oftast lämnar. 3. Lyckats bra på dagens träningspass. Jag fick lov att inse åter en gång att det är inställningen som gör det. Solsken, att klä sig i ett favoritplagg och positivt tänkande och en del längre nerver än vanligt gjorde den här dagen till något alldeles extra.

20150326_175621

Dagens bild får bli från dagens träningslokal, vi körde ett gemensamt pass Ida och jag tillsammans med Johan från Yourcoach. På träningsagendan för min del stod det styrketest och så sprang vi lite intervaller. Aldrig tidigare har intervallöpningen känts så bra. Fast jag trodde att benen skulle ge upp med tanke på mina tunga marklyft där innan. All in all en riktigt bra torsdag! Nu soffan och stickningen så kör vi fredag imorgon då, otroligt vad veckorna rusar.

Share: