Loading Likes...

Vår julfest med tjejerna som jag bloggade om tidigare inleddes här hos oss. Med sju flickor runt bordet och en stor grill för raclette mitt på så insåg jag vad vi behöver. Jo, både en matsal och ett större matbord om vi ska ordna liknande sammankomster igen. Så det står ju högt på önskelistan. Nej, skämt å sido vi trivs bra här i vår trea.

Vi hade redan tidigare bestämt att temat för vår julfest i år skulle vara blått och vitt. Så då var det att försöka duka efter nämnda tema också. Som tur hade mamma köpt Finland 100-servetter åt mig tidigare. Å så fick jag ju duka med min favoritserie vanilj från Pentik och några ljuslyktor i blått och glas. I det stora helt nöjd med dukning, med tanke på utgångspunkten.

Raclette, den ultimata festmaten

Raclette ja, det måste ju vara världens bästa bjudmat/festmat. Vi har ätit det nu vid flera tillfällen och det är lika gott varje gång. I princip så går det ut på att du sätter det du gillar i en liten panna, t.ex. kött, grönsaker och ost. Sen låter du allt detta gratineras/smälta i raclettegrillen och så är det att äta och njuta. En fantastisk uppfinning! Det är nästan så att en raclettegrill står högre på listan än en matsal och ett nytt köksbord.

Tack återigen tjejer för en fin kväll!

Share: