Loading Likes...

IMG_8134

Det enda jag hann var att knäppa några “selfies” igår, sen knackade vännerna på dörren och vi åkte in mot Vasa. Vi firade sambons bror, som fick sina byggnadsingenjörspapper i fredags, och vilket kalas det blev! Det är så sällan nu för tiden som alla vi i “gänget” har möjlighet att träffas. Så det blev inte alls någon sväng på stan utan vi satt runt borden hela kvällen och pratade och åt en massa goda kalasläckerheter. Smörgåstårta som “nattmat” istället för en halvslaskig hamburgare från Hesburger är betydligt godare, kan jag meddela.

Så klart kollade vi slutet av eurovisionsfinalen också och jag som hoppades att Måns skulle ta hem segern blev mycket glad. Kanske vi borde boka en resa till Stockholm nästa år för att se finalen live där. Det skulle vara verkligt häftigt! Söndag idag, en lagom slö sådan. Lite pyssel i trädgården, kaffefrämmande och eventuellt en promenad i solen har jag tänkt mig idag. Hoppas ni får en fin dag!

Share: