Loading Likes...

Vardagsrumban lämnar inte mycket tid över för blogg och sociala medier just nu. Vårt hem är ett kaos och jag riktigt längtar tills tapeterna är uppe på väggen och jag får städa upp och återinreda vårt hem. För just nu har inget sin rätta plats. Helst vill jag ta med mig Doris och åka hemifrån varje dag. Men nu är åtminstone färg inhandlad och alla småhål spacklade.

På tal om Doris, hon är ensam nu på dagarna och *peppar, peppar…* det går riktigt bra. Förstås är hon ju så otroligt glad när jag kommer hem och vet inte riktigt hur hon ska bete sig. Jag försöker ha lite kortare dagar på jobbet för att timmarna ensam inte ska bli så många och så går ju största delen av våra kvällar åt till att leka, mysa och promenera.

Men ja, jag kände att jag vill ge er förklaring på varför det kanske ekar lite tomt här inne nu igen. Tiden, den räcker inte riktigt till och jag hoppas att det så småningom ljusnar i horisonten och att jag har mera möjlighet att sätta mig ner och skapa något läsvärt åt er.

På återseende!

Share: