Loading Likes...

Tjohoo, hösten är här! Inte för att man nu riktigt kan tro det med tanke på att vi går i shorts på terrassen ännu. Ärligt talat är jag klar med sommaren nu och välkomnar verkligen september. Ser framemot att så småningom börja byta ut garderoben mot höst/vinterkläderna och att få mysa inne.

IMG_8966//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Nå, jag sitter och tidsinställer lite blogginlägg åt er, läser ikapp mig på Bloglovin och väntar på träningssällskap. Har lust att pröva jogga 4 kilometers rundan idag igen och har färdigt sett ut en runda på 5 km, iik! #allakanträna-programmet som jag följde ett tag för att kunna springa 5 km efter 6 veckor hamnade lite på paus efter att jag insett att 4 km inte var så svårt som jag trodde. Ska försöka komma mig ut kortare och längre sträckor ett tag till nu, innan jag försöker mig på 5 kms rundan.

Har fått hämta hem min egen pärla från service idag också, så nu skall det bli extra skönt att köra bil. Nog för att sambons bil är helt duglig också, men egen är alltid bäst. Så, sånt denna första hösttisdag hos fina Christina.

Hoppas er tisdagkväll blir en bra en!

Share: