Loading Likes...

Vi har ju hunnit spendera några nätter redan vid villan och nästan varje helg nu hoppas jag att vi kan åka ut dit. Fatta hur jag kommer njuta när vi får vår gemensamma semester och kan spendera flera dagar där om vädret tillåter. Det är ju nog vädret som sätter sina käppar i hjulet om vi kan åka eller ej, med tanke på att vi har 30 minuters båtväg och nästa är Sverige, typ.

Men förstås vill jag visa er några första glimtar från vårt ställe. En fantastiskt stor villa, som kräver lite omvårdnad men ändå var det bara för oss att städa ur den och börja använda. Så på så vis är det fantastiskt skönt att ha en egen plats. Hela två våningar med kök, allrum, skrubbar 3 ”sovrum” och ett litet allrum på vinden. Vad vi skall fylla alla dessa rum med återstår att se. Men ja, några första glimtar när vi var där för första gången. Tids nog skall ni få se inredningen.

IMG_8493 IMG_8498 IMG_8500

Att hitta fynd i sommarstugan

Fatta glädjen, här finns 4 korgstolar, ett stabilt köksbord och en vacker kökssoffa. Dessutom en del andra trevliga möbler som så småningom får hitta sin plats. Fåtöljen innanför dörren hoppas jag att skulle få ny beklädnad sen i något skede. Så ja, projektet är i gång och det kliar fruktansvärt mycket i mina inredningsfingrar.

Share: