Loading Likes...

Jag har en drömvecka bakom mig. Jag har fått göra precis det som faller mig in och som jag känner för i åtta dagar, söndag-söndag. Det är och har varit så otroligt skönt att få vara ledig och koppla bort precis allt vad vardag heter. Jag ska medvetet försöka få till en helg i månaden nu där jag tar till mig det här att jag gör det jag känner för och kopplar bort allt annat. Det behöver jag.

dsc_0027

Ikväll har jag hunnit fundera och reflektera en del över vilka faktorer det är som gör att jag mår så bra just nu och är så tillfreds. Det fick mig att formulera den här frågan och svara på den.

Vad behöver du just nu för att må bra?

Promenader, jag har varit så lycklig över de vackra men kalla januaridagarna hittills. God mat, jag tog matplaneringen till mig igen och försöker planera in maträtter som är enkla och goda. Vänner, den senaste veckan har jag haft lyxen att träffa flera av mina vänner. Egen tid, flera dagar har jag spenderat största delen av tiden i soffan med en stickning. Kärlek, att få ha sambon hemma och få spendera tid tillsammans. Träning, jag fortsätter med flowet i träningen och har njutit av förmiddagarna på gymmet.

Berätta, vad behöver du för att må bra just nu?

Share: