Loading Likes...

Stormen Valio viner runt knutarna och jag är glad att den inte tagit med sig elen ännu. Jag som är uppväxt i en liten landsortsby är van att hårdare vindstyrkor kan ta elen med sig när de stormar fram. Främst minns jag en vinter när jag var liten och vi fick vakna en morgon till sprakande brasa och värmeljus, eftersom vinterstormen varit framme. Det låter kanske väl dramatiskt, men så är det ibland. Som tur har jag inte hunnit uppleva speciellt många elavbrott här i Kvevlax. För visst är det lite jobbigt när elen mitt i allt bryts och du inte vet när den kommer tillbaka.

IMG_9467

Mitt kvällsprogram blev hastigt avbokat så jag får sitta i lugn och ro framför datorskärmen tillsammans med en öl. Helt okej fredagsprogram, eftersom jag prioriterat bort allt vad social media heter den här veckan. På tal om öl så har jag en svaghet för specialsorter av just denna dryck. Är inte så förtjust i att dricka de där vanliga, men just slow beer från mikrobryggerier där det ligger lite mera hantverk bakom produkten är goda.

Så ja, det är jag, skördeölen från Åland och bloggvärlden denna blåsiga fredagkväll.

Share: