Loading Likes...

IMG_7605

 

Sommartid var det då ja, svårt att tänka sig om man tittar ut genom fönstret. Vi har i varje fall monterat utemöbler ikväll så nu får gärna våren och värmen komma så småningom. Det blev ett set med stolar och bord från Jysk den här gången, jag lovar visa er sen när vädret tillåter.

Min söndag gick i lathetens tecken, jag tog inget mindre än två vilostunder på soffan och sambon bjöd på pizza vid Tesses. Ja, så läste jag ut en till bok också, Tove Janssons sent i november. Läste trollkarlens hatt i höstas när jag skulle se om den fungerade som högläsning för barngruppen och insåg att jag borde läsa alla hennes fantastiska böcker. En serie böcker jag verkligen rekommenderar, om inte annat så kan man få sig något gott skratt eller vackert citat från någon av karaktärerna.

Tillbaka till soffan, filten och en värmande kopp te. Att stå ute i crocs och jacka och montera möbler är ingen höjdare när det regnar snöslask från skyn. 

Share: