Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Aveo.

Ni kanske minns ruskväderskvällen i torsdags, en sån där riktig innemysarkväll. Ja då körde jag iväg till Vexala och Glasbruket. I mörker och regn på små slingriga vägar till ett, för mig, helt nytt ställe.

Vid Glasbruket väntade Anna och Anniina från Aveo och de hade också bjudit in Varpi och Hanna  Från Dermoshop samt Kai från Snellmans för att ta oss influencers från hela Finland med på en oförglömgligt rolig vardagskväll. Vi var fjorton glada bloggare/instagrammare på plats under kvällen och det pratades både finska och svenska kring borden.

Att få bekanta sig med österbottniska företag

Vi fick höra om Dermosils julsortiment och Marie hade lyckan att vinna deras julkalender. Jag är faktiskt också sugen på att klicka hem en kalender, eftersom jag gillar deras produkter. Kai berättade också lite om maten samt hur de arbetar med att ta fram olika nya produkter på Snellmans. Om jag inte minns helt fel så hade de arbetet i fyra år med att ta fram Superiorskinkan.

När jag satt där på en stol och lyssnade och försökte ta in allt så slog det mig; tänk att lilla jag med min envishet att få den här bloggen att bli något ändå har kommit så här långt. Tänk att jag sitter här med människor som intresserar sig för samma saker och som arbetar mot liknande mål som jag själv. Tänk att lilla jag får vara en del av det här fantastiska nätverket! Det trodde jag verkligen inte i början av året.

IMG_5629

Maten, stämningen, livemusiken och diskussionerna kring bordet var pricken över i. En riktig guldkantstorsdag och det var nästan så att jag glömde att det stormade ute och att jag skulle upp tidigt nästa morgon igen.

Stort tack till Anna och Anniina och deras samarbetspartners för en helt fantastisk torsdagskväll ute på Glasbruket!

Share: