Loading Likes...

I helgen deltog jag i Svensk Ungdoms evenemang A brand new me i Vasa. En stor del av gänget som var på plats är politiskt aktiva och många av dem ska ställa upp i kommunalvalet. Jag var där av en helt annan orsak, för att hitta inspiration och pepp att fortsätta framåt med det bästa jag har; bloggen. 

img_4764 img_4765

Det var mycket fokus på målsättningar, branding, hur du hittar vad du vill göra och hur du ska tänka för att nå dit du vill. Med andra ord en riktig inspirationsboostardag. SU hade lyckats bra med att bjuda in varierande föreläsare och bland det bästa var ju Kalle Ulffs energi där strax innan evenemanget slutade för min del. Eftermiddagen fortsatte med workshops men jag hade minsann huvudet fullt av tankar från alla de fantastiska föreläsningarna så det fick räcka.

Så nu har jag suttit ner redan från morgonen och besvarat flera av de frågor som jag skrev i mitt blommiga anteckningshäfte i går. Härifrån framåt och tack Svensk Ungdom för en givande dag!

Share: