Loading Likes...

Vilken helg! Jag gick in i helgen utan varken planer eller förväntningar och den blev toppenbra. Helst hade jag önskat att den var lite längre, men det vankas snart vintersemester för min del. Vad är det då som har gjort min helg så där bra? Tja, tid med sambon och att få dela små stunder med vänner. Å så vädret förstås, lagom kallt och solsken. Perfekta dagar att tillbringa ute på snöskotern bakom sambon.

IMG_20180218_142904

En tur med sambons nya fordon

Min första egentliga erfarenhet av skoteråkande var väl för 10 år sen när sambon hade sin första skoter. Att sitta två personer på en skoter gjord för en var inte det bekvämaste och det året blev det bara en tur för min del. Sen sålde han skotern och varje vinter har han gått omkring och drömt. Tills nu i vinter när han gjorde slag i saken och köpte en som vi båda ryms på.

Så den här helgen har vi tillbringat några timmar och ca. 100 km på skotern. Det var något alldeles speciellt att få se glädjen i hans blick när vi var ute på första rundan i går. Visst var jag lite skeptisk först till hur det skulle gå och hur jag skulle känna mig. Men jag blev positivt överraskad och nu väntar jag ivrigt på nästa helg och vår lediga vecka tillsammans.

IMG_20180218_123637

Den roligaste vinteraktiviteten

Sambon frågade mig igår när vi var hemma igen vad jag tyckte? Ja, det var stundtals lite spännande men mest bara roligt. Å lite kallt, får nog lov att skaffa riktiga skoterhandskar har jag på känn. Jag tycker om vintern men är ingen vintersportare. Jag skidar endast i jobbet, åker inte slalom längre och vägrar stå på ett par skrinnskor. Men att få åka på utflykter med skotern och spana på vårt vinterlandskap, det är något jag gillar.

Nu blir det en sväng med hunden och sen ska jag tvätta bort två takts-oset ur hår och kläder. Få se hur många som kommenterar min “angenäma” doft imorgon i jobbet. Jag som inte äger riktiga skoterkläder får ju lov att åka omkring i samma kläder som jag använder på jobbet. Jag lider inte, påminner ju mig om soliga roliga dagar tillsammans med han jag gillar bäst.

Ha en fin söndag och en toppen start på veckan så hörs vi snart!

Share: