Loading Likes...

I lördags efter letteringworkshopen packade vi i bilen och båten och åkte ut till villan. Någon har funderat om villasäsongen är över för oss nu också? Som jag kanske nämnde i min villavlogg så nej, vi kommer nog åka ut ett tag ännu. Så länge vädret tillåter vill säga.

Under vårt dygn på villan hann vi med mindre trevliga uppgifter, som att tömma dasset, och så fiskade vi, njöt av fullmånen som lyste och en hel söndag utan stress och press. Hem kom vi oss först kring halv niotiden på kvällen å nog skulle det ha varit skönt att stanna ännu längre.

img_3732

img_3746

Det är den lilla lurvbollen i vänster hörn på den översta bilden som har fått oss att överväga skaffa hund. Eller jag har alltid vetat att jag skall ha hund sen när jag blir äldre, men för sambon har det inte varit lika självklart. Tänk vad bra då att vi har nära vänner med hund(ar) som får honom att inse att ett liv med hund inte är så tokigt.

Share: