Loading Likes...

Den här hösten har jag gått på svampkurs tillsammans med min mamma och vår familjebekant Marika. Vi hade ett tillfälle en vardagskväll nångång i september när vi lärde oss om och plockade bland annat soppar och kantareller. Igår gick vi i skogen i fyra timmar och letade efter trattkantareller.

IMG_0357

 

Det var fantastiskt skönt att traska omkring i skogen och stirra ner i mossan,i jakt på svamp. Ibland tog vi korta pauser och då passade jag på att plocka fram kameran och dokumentera lite. Eftersom sambon inte äter svamp så får lyckliga jag mumsa på de trattkantareller och vanliga kantareller som jag hittade igår alldeles själv nu i vinter. Det lär bli en del fredagsmyskvällar med smörstekta kantareller/trattisar.

IMG_0374

Den lyckliga svampjägaren med både trattisar och vanliga kantareller som jag snubblade över vid vår rastplats.

Share: