Loading Likes...

Jag har alltid trott att vaxdukar enbart är något för småbarnsfamiljer. Eller åtminstone har jag trott att det är först då jag kommer att börja använda vaxduk på vårt matbord. Men vet ni, tji fick jag här tidigare i höst.

Vårt matbord är ganska mörkt trä och det har ju förstås varit tacksamt för all skit syns ju inte. Men sen igen så har jag inte tyckt att det passat särskilt bra till den i övrigt ljusa köksinredningen. Så nu i höst kom jag på att jag nog vill ha en vaxduk ändå. Å så bra den fungerar på vårt matbord. Samtidigt som den gav hela köket ett lyft så blev det genast roligare att hålla lite bättre ordning också.

IMG_5542IMG_5544

Förresten, vill ni se fler bilder från vårt hem så kan jag rekommendera mitt inredningskonto finac_hem på instagram. Där dyker det nästan dagligen upp bilder från de flesta av hemmets vrår.

Share: