Loading Likes...

Idag bjuder jag på en lite annorlunda blogglista som jag hittat hos Anna-Lena. Den här listan handlar nämligen om inredning, några frågor som berör ett för mig intressant ämne. Om ni vill läsa Anna-Lenas svar så hittar ni inlägget här.

En inredningstidning jag läser: Tidigare prenumererade jag på svenska Allt i hemmet. En mycket läsvärd tidning som innehöll flera intressanta artiklar om olika hem och både budget och lyx-alternativ på inredning. Just nu får Pinterest och Instagram stå för inredningsinspirationen, å bloggar också förstås.

IMG_9673

Vill ha: Förra helgen skrev jag ju om önskelistan till hemmet, så där hittas en hel del av det jag vill ha. Men högst på listan står nog en spegel till hallen och en ny matta till hallen.

Behöver: Bastuattiraljer, åtminstone en skopa och en temperaturmätare.

Om jag fick shoppa loss: Ja, då skulle det säkert bli allt från önskelistan. Å ett vitrinskåp, ny vardagsrumsmatta och en kort tavellist. Ja just ja, garn till en filt också!

IMG_9676

Favoritpryl i hemmet: Det är nog de blecklyktorna på hallbyrån, eller köksön kanske. Om nu en möbel kan vara en pryl.

Posters som gärna skulle få pryda väggen: Ja, bara vi skulle få upp våra Mapiful-kartor på väggen så skulle jag vara nöjd. Annars har jag länge suktat efter någon snygg plansch från Fotografiska eller varför inte en print av Ylva Skarp.

The big no no: Shabby chic-inspirerat tingeltangel kanske.

IMG_9679

Share: